Control Panel

Ons configuratiescherm is ontworpen om u een uitgebreide en intuïtieve gebruikerservaring te bieden. Het is een allesomvattend dashboard dat een uitgebreid scala aan functies biedt, zodat u uw kijk- of uitzendervaring volledig kunt aanpassen en beheren. Hier volgt een kort overzicht van enkele functies:

  1. Scorebord: met deze functie kunt u scores in realtime weergeven. Het kan worden aangepast aan het specifieke scoresysteem van verschillende sporten of games, en u kunt zelfs de look en feel aanpassen aan uw merk of thema.

  2. Overlay: bij het streamen van een wedstrijd dienen overlays als waardevolle toevoegingen aan de uitzending. Ze bieden de mogelijkheid om de kijkerservaring te verbeteren door relevante informatie en beelden weer te geven. Streamers kunnen de overlay aanpassen aan hun voorkeuren via het configuratiescherm, zodat deze een aanvulling vormt op de inhoud die wordt gestreamd.

  3. Statistieken: ons platform biedt een uitgebreide reeks statistische hulpmiddelen. U kunt kiezen welke statistieken u wilt weergeven, hoe ze worden gevisualiseerd en waar ze op het scherm worden geplaatst.

  4. Spelers: met deze functie kun je spelersinformatie beheren. U kunt spelers toevoegen, importeren, exporteren of verwijderen.

Met deze functies biedt ons configuratiescherm u de tools om uw uitzend- of kijkervaring aan uw exacte voorkeuren aan te passen, waardoor het een fluitje van een cent wordt om zelfs de meest complexe sport- of game-evenementen te beheren. Of u nu een professionele omroeper, een gepassioneerde sportfan of een gewone kijker bent, ons bedieningspaneel is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Racketscore Control Panel
Racketscore Control Panel - Scoreboard
Racketscore Control Panel - Overlay